Autonvuokraus

road-6089425_1280

Lähes kaikki netin kirjoitukset autonvuokrauksesta koskevat ulkomaita, joissa väsynyttä, pitkältä lennolta juuri saapunutta suomalaista höynäytetään heti lentokentän autonvuokrauspisteessä. Hänet saadaan ostamaan lisävakuutuksia, jollaisista hän on mahdollisesti jo maksanut tai jollaisia hän ei alkujaankaan halunnut. Häntä pelotellaan sillä, että koska autossa on vain perusvakuutus, tosipaikan tullen se ei kata juuri mitään.

Onneksi kotimaassa ja RentoGolla on asiat toisin! Yleensäkin Suomessa ollaan oltu tyytyväisempiä autonvuokrauskokemuksiin kuin muissa Pohjoismaissa saati muualla Euroopassa.

Scandia Rentin yhteistyökumppanilla RentoGolla sinun ei tarvitse huolia mistään, ei edes kaikkein tärkeimmästä asiasta eli vakuutuksista, koska kaikki automme ovat täysvakuutettuja.

On kuitenkin muita asioita, joita autonvuokraajan olisi hyvä pohtia, joten alta löydät 7 vinkkiä siihen, miten saat autonvuokrauksesta kaikista eniten irti.

7 vinkkiä autonvuokraukseen Suomessa

1. Käytä aikaa auton valitsemiseen

Tarpeesi luonnollisesti määrittää, vuokraatko henkilöauton, pakettiauton vai minibussin, mutta valintaa kannattaa miettiä vielä astetta syvällisemmin. Haluatko manuaali- vai automaattivaihteiston? Entä kiinnostaako hybridiauto? Jos tarvitset pakettiauton, minkä kokoinen on sinulle juuri sopiva? Jos puolestaan haluat henkilöauton, miellyttääkö sinua eniten esimerkiksi edullisin ja pienin autoluokka, järeämpi maasturi vai ylellinen premium-auto?

Yksi mukava etu autonvuokrauksessa on se, että voit halutessasi vuokrata hienomman auton kuin millä normaalisti ajat tai millaisen itse mahdollisesti joskus ostaisit. Voit haluta arkiautoltasi tai perheautoltasi käytännöllisyyttä ja edullisia ja helposti saatavia varaosia, mutta vuokra-auto voi olla vastaus unelmiin, joita et pysty arkiautollasi toteuttamaan. Oli tilanteesi mikä hyvänsä, autonvuokraus tarjoaa oivan tilaisuuden tutustua kunnolla eri automerkkeihin ja niiden ominaisuuksiin.

2. Tarkasta auton kunto

Meillä vuokra-auto toimitetaan aina haluttuun toimipisteeseen siistinä, asianmukaisesti varustettuna ja tankki täytenä. Jos kuitenkin havaitset autossa jotain sinua mietityttävää, esim. tankki ei vaikuta täydeltä (mikä voi johtua mittarivirheestä tiettyjen automerkkien kohdalla), ilmoita siitä meille ennen kuin lähdet autolla liikkeelle. Tällöin asiat on helpoin sopia eikä kummallekaan osapuolelle koidu yllätyksiä.

Suosittelemme ottamaan vuokra-autosta kuvat ulkoa ja sisältä ennen ja jälkeen vuokrauksen. Siten ei synny mitään epäselvyyksiä siitä, millaisessa kunnossa sait auton ja millaisena sen itse palautit.

3. Tutustu sopimusehtoihin

Kokemuksemme mukaan kaikki autonvuokraajat eivät tutustu sopimusehtoihin. Suosittelemme aina, että luet ne huolella läpi. Myös asiakaspalvelu auttaa mielellään, jos sinulla on vuokrausehdoista jotain kysyttävää. Kaikista oleellisinta on ymmärtää, että ottamalla vuokra-auton käyttöösi hyväksyt samalla sopimusehdot.

4. Pohdi, haluatko pienentää omavastuuta

RentoGolla kaikki vuokra-autot ovat aina täysvakuutettuja, mitään vähempää ei siis ole edes tarjolla. Niinpä ainoa asia, mitä sinun kannattaa vakuutuksen kohdalla miettiä, on mahdollinen omavastuun pienentäminen lisämaksusta.

5. Älä huoli tiepalvelusta

Kaikkiin vuokra-autoihimme kuuluu automaattisesti hinaus- ja tiepalvelu 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

6. Käytä tarjoukset hyväksesi

Kaikki Scandia Rentin tarjoamat tarjoukset koskevat automaattisesti myös RentoGota. Niinpä kun löydät vuokra-autotarjouksen esim. sopivasti ennen pääsiäistä tai kesälomaa, autonvuokrauksesta tulee entistäkin houkuttelevampaa kampanjakoodin voimin.

7. Palauta auto sovitusti ja siistinä

Vältyt yllätyksiltä ja lisämaksuilta, kun palautat auton sovittuna aikana ja siistissä kunnossa. Kuuraamaan ei tarvitse ryhtyä, mutta auto kannattaa palauttaa perussiistinä. Muista aina ottaa kaikki henkilökohtaiset tavarasi, roskat, maskit jne. pois autosta.

Varaa vuokra-auto kätevästi netissä tai soittamalla meille numeroon 09 3508 5533!

Kirjoitukset aiheittain