Pakettiauton vuokraus

pakettiauton vuokraus

Tarvitsetko muuttoauton? Vai kaipaako yrityksesi pientä tai isoa pakettiautoa? Ehkä suunnittelet lomaa? Tarvitsitpa autoa sitten tavaroiden tai ihmisten kuljettamiseen, pakettiauton vuokraus onnistuu meiltä kaikkiin tarpeisiisi!

Alta voit lukea syistä, miksi pakettiauton tai minibussin vuokraus kannattaa.

6 syytä vuokrata pakettiauto tai minibussi RentoGolta

1. Säästät aikaa ja rahaa

Sinulla todennäköisimmin joko ei ole omaa autoa tai autosi on henkilöauto, johon mahtuu vain rajoitetusti tavaraa ja johon vähänkään isommat huonekalut tai työkalut ja -koneet eivät mahdu lainkaan. Tällöin pakettiauton vuokraus voi helposti olla nopein, kätevin ja myös edullisin vastaus tarpeisiisi.

Saat kuljetettua kaikki tavarasi vain yhdellä tai muutamalla ajokerralla kymmenien edestakaisten reissujen sijasta, mikä säästää aikaa ja rahaa. Muiden aikataulut eivät myöskään sido sinua, vaan voit ajaa juuri silloin kun itse haluat.

2. Saat hyväkuntoisen ja huolletun pakettiauton oikeilla varusteilla

Mitä jos kaverisi tarjoaa sinulle 25 vuotta vanhaa Hiacea lainaan puoli-ilmaiseksi? Tarjous saattaa kuulostaa houkuttelevalta, mutta oletko ajatellut, miten kuljettamiesi tavaroiden ja aikataulusi käy pienimmässäkään ongelmatilanteessa? Mitä teet ja kuka tulee auttamaan, jos auto jää kiinni mutaan tai lumeen tai valuu osittain ojaan, josta et saa sitä omin avuin ylös? Kuka maksaa tarvitsemasi avun?

Vuokratessasi pakettiauton meiltä sinun ei tarvitse huolia mistään tuosta, sillä automme ovat vakuutettuja, hyväkuntoisia ja huollettuja, ja saat niihin tarvitsemasi/haluamasi varusteet (esim. talvirenkaat, nokkakärryt ja kiristysliinat muuttokuormaa varten, minibusseihin puolestaan lapsen turvaistuimen).

3. Saat täysvakuutuksen ja ympärivuorokautisen tiepalvelun

Kaikki automme ovat täysvakuutettuja. Hinaus- ja tiepalvelu järjestyy 24/7, ja tarvittaessa saat myös sijaisauton.

4. Voit valita juuri oikeankokoisen pakettiauton

Pakettiauton vuokratessasi voit valita juuri sen kokoluokan auton kuin tarvitset, jotta esim. muutto taatusti onnistuu vain yhden auton voimin. Pieni pakettiauto riittää yksittäisen huonekalun kuljettamiseen, iso pakettiauto puolestaan on ihanteellinen kunnon muuttoon. Pakettiauto kannattaa valita suurimman tavaran tai huonekalun mukaan, kuten sängyn, sohvan tai pitkän ruokapöydän, sillä silloin on varmaa, että kaikki muukin mahtuu autoon.

5. Säästät omaa autoasi ja sen tarvetta huoltoon pitkällä matkalla

Laadukkaalla vuokra-autolla ajat pitkät ja raskaatkin matkat vailla huolta oman autosi kulumisesta ja arvon alenemisesta. Oman autosi huoltotarve ei kasva pitkälläkään matkalla, kun jätät sen kotiin ja valitset vuokra-auton.

6. Säästät rahaa ja luontoa isoa perhettä tai sukua kuskatessasi

Onko tiedossa kunnon perheloma koko suvun kesken? Jos kyydittäviä on reilummin, on edullisempaa ja ekologisempaa matkustaa yhdellä isommalla autolla kuin useammalla henkilöautolla. Myös ratissa vietettävä aika lyhenee omalta osaltasi, jos pystyt jakamaan ajettavat matkat yhden tai parinkin lisäkuljettajan kanssa.

Varaa pakettiauto kätevästi netissä tai soittamalla meille numeroon 09 3508 5533!

Muuttopaku

Kirjoitukset aiheittain