Vuokra-auto kesäksi?

ferns-5964570_1280

Oletko aina haaveillut pitkäaikaisesta autonvuokrauksesta kesäaikaan tai kesälomasi ajaksi?

RentoGolta se onnistuu!

Kesä on ehdottomasti suosituinta ja vilkkainta aikaa autonvuokraukselle. Meiltä saat vuokrattua auton helposti jopa kuukaudeksi tai vieläkin pidemmäksi ajaksi, kunhan varaat auton hyvissä ajoin. Kesäisin autoja on nimittäin huomattavasti vähemmän tarjolla suuremman kysynnän vuoksi. Varsinkin korona-aikana autoja on vähemmän saatavilla lomasesonkeina.

Meiltä onnistuu pitkäaikainen vuokraus ilman minkäänlaista ylärajaa kestolle. Nettivarauksen kautta maksimi vuokra-aika on kuitenkin 30 päivää.

Kerromme alla, mitä etuja pitkäaikaisessa vuokrauksessa on.

Miksi vuokrata auto kesäloman ajaksi tai koko kesäksi? – 5 etua

1. Pitkäaikainen autonvuokraus on päiväkohtaisesti edullisempaa kuin vain muutamiksi päiviksi vuokraaminen. Kun pitkäaikainen vuokraus kiinnostaa, saat tarjouksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

2. Useamman viikon tai kuukauden mittainen vuokra-aika tuo autonvuokraajalle enemmän vapautta, rentoutta ja mahdollisuuksia, koska aikataulu on höllempi eikä auton palautuksesta tarvitse huolia aikoihin.

3. Monen eri asian toteuttaminen pidemmällä aikavälillä voi onnistua parhaiten pitkäaikaisella autonvuokrauksella.

Nykyään on tavallista, että kesälomat pidetään pirstaloidummin kuin ennen: ehkä sinullakin on ensin kaksi viikkoa lomaa, sitten muutama viikko töitä ja sitten taas kaksi viikkoa lomaa. Mikäli tarvitset autoa poikkeuksellisesti myös kesän työmenoihin tai luvassa on esim. pieni muutto tai huonekaluostoksia, pitkäaikainen autonvuokraus voi mahdollistaa samalla kertaa unelmien kesäloman, työmenot kuin myös muiden asioiden hoitamisen.

4. Pitkäkestoisemman autonvuokrauksen ansiosta jopa normaalisti autoton kaupunkilainen pääsee kaikille kesän mökkireissuille.

Entä jos kesälomasi on täyttymässä monista eri mökkireissuista perheesi ja ystäviesi mökeille? Silloinkin pitkäaikainen autonvuokraus voi olla ihanteellinen vaihtoehto. Voit myös valita vuokra-auton mökkiteiden olosuhteiden mukaan, sillä meiltä löydät sopivan maasturin haastavillekin mökkiteille!

5. Pitkänkään autonvuokrauksen aikana et joudu huolehtimaan vakuutuksista, huolloista, renkaan vaihdoista, tiepalvelusta tms., sillä kaikki ne kuuluvat hintaan – maksat vain vuokrauksen ja polttoaineen.

Varaa vuokra-auto kätevästi netissä tai soittamalla meille numeroon 09 3508 5533!

Kirjoitukset aiheittain