RentoGo

scandia rent vantaa

Scandia Rent on kattava ja luotettu kotimainen autonvuokrausketju, jolla on pitkät perinteet: se on Suomen vanhin autovuokraamo. Scandia Rentillä on laaja palveluverkosto, johon kuuluu yli 100 toimipistettä ympäri Suomen. Juuri siksi Scandia Rent toimii yhteistyössä paikallisten autovuokraamojen, kuten RentoGon, kanssa.

Kaikista Scandia Rentin lukuisista toimipisteistä RentoGo vastaa autonvuokrauksesta Vantaalla, Helsinki-Vantaalla, Pohjois-Espoossa, Keravalla, Porvoossa ja Loviisassa. Toimitamme vuokra-autot myös Sipooseen ja Tuusulaan.

RentoGo Oy on perustettu vuonna 2020. Firman takana on kolme sukupolvea käsittävä perheyritys, jolla on peräti 55 vuoden kokemus autoista, erityisesti niiden hinaamisesta ja tien päällä korjaamisesta.

Scandia Rent arvostaa yrittäjävetoista toimintamallia, sillä se mahdollistaa parhaan paikallisen autonvuokrauksen ja palvelun 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Myös RentoGolle ammattimainen yrittäjyys ja kotimaisuus ovat ydinarvoja. Scandia Rent totesikin meistä seuraavaa:

Scandia Rent -ketjun toimitusjohtaja Timo Raimovaara on tyytyväinen, että perinteikäs, usean sukupolven toiminnan omaava perheyhtiö haki PK-seudun yrittäjäksi. ”Yhteiset arvot sekä näkemykset tulevaisuudesta saivat meidät vakuuttuneeksi, että tässä meillä on oikea toimija [RentoGo] kehittämään toimintaa PK- seudulla.” (Lähde: Franchise News 8.4.2021)

Kirjoitukset aiheittain