Vuokra-auto ja lemmikki

koira autossa

On varsin tavallista, että autonvuokraaja haluaisi ottaa lemmikin mukaan vuokra-autoon tai että matkaa ei tehdä alkujaankaan ilman lemmikkiä. Moni on kuitenkin joutunut huomaamaan, että useat autovuokraamot kieltävät lemmikkien kanssa matkustamisen.

Etenkin koiranomistajat kärsivät lemmikkikiellosta, sillä monet koirarodut ovat liian isoja kuljetushäkkeihin, jollaisia joidenkin autovuokraamojen autoihin saa tuoda.

Huolesi ovat kuitenkin nyt ohi! RentoGo sallii vuokra-autossa matkustamisen lemmikin kanssa, kunhan asia sovitaan ja kirjataan vuokrasopimukseen, jotta auto voidaan suojata asianmukaisesti.

Matkusta vuokra-autolla lemmikin kanssa

Meillä RentoGolla maksu lemmikkieläimen kuljettamisesta on vain 35 €/vuokraus. Hinta on pystytty pitämään edullisena, koska vastuu siivouksesta on asiakkaalla, emme siis veloita siivouksesta silloin kun auto palautetaan siistinä. Hintaan sisältyvä suojapeite tekee auton puhtaana pitämisestä huomattavasti helpompaa. Jos lemmikkisi kuitenkin liikkuu autossa sen verran, että siitä jää autoon jälkiä, asiakkaan tehtävä on siivota suurimmat liat ja karvamäärät.

Mikäli vuokra-auto on palautettaessa epätavanomaisen likainen joko yleisesti tai lemmikin jäljiltä, joudumme veloittamaan vähintään 150 euron suuruiset siivouskulut.

Lemmikin ottaminen mukaan matkaan onnistuu tarpeesi mukaan niin henkilöautoon, pakettiautoon kuin minibussiinkin.

Auton vuokraus koiran kanssa

Koirat ovat tervetulleita vuokra-autoihimme joko kuljetushäkissä tai ilman. Jos koiraasi on luontevaa kuljettaa kuljetushäkissä, jollainen sinulta jo valmiiksi löytyy, lemmikkisi kulkee parhaiten ja siisteimmin häkissä myös vuokra-autossa.

Jos koirasi puolestaan on isompi ja/tai ei muulloinkaan kulje matkassasi kuljetushäkissä, se saa matkustaa penkillä suojapeitteen päällä.

Miksi lemmikistä pitää aina ilmoittaa?

Jotkut voivat haluta tuoda lemmikin salaa vuokra-autoon, mutta monelle lemmikinomistajalle se ei ole vaihtoehto edes teoriassa: yleisimmistä lemmikeistä, kuten koirista ja kissoista, irtoaa niin paljon karvaa, että lemmikin oleilu autossa paljastuu hetkessä. Lisäksi autoon voi jäädä monille lemmikeille ominainen haju, jonka varsinkin herkkänenäiset ja allergiset huomaavat.

Kun lemmikin kuljetuksesta sovitaan, matkustaminen on miellyttävää niin omistajalle kuin lemmikillekin. Myös seuraava, mahdollisesti allerginen autonvuokraaja säästyy oireilta, koska auto on asianmukaisesti suojattu.

Haluamme pitää valikoimamme tietyt vuokra-autot sopivina kaikista allergisimmille, minkä vuoksi emme vuokraa juuri niitä malleja lemmikkien kanssa matkustaville. Juuri siksi toivommekin, että ilmoitat aina mukanasi matkustavasta lemmikistä.

Varaa sinulle ja lemmikillesi sopivin vuokra-auto soittamalla meille numeroon 09 3508 5533!

Kirjoitukset aiheittain